Wie is LDP Bewindvoering?

LDP Bewindvoering is in 2016 door mij, Sophie Brands, opgericht. Ik heb vanuit mijn vroegere loopbaan veelvuldig gewerkt met mensen vanuit zeer diverse situaties; dit is bepalend geweest voor wat bij LDP Bewindvoering als meest belangrijk wordt gezien: vertrouwen, tijd en aandacht voor de cliënt.

 

Door mijn jarenlange ervaring in het werken met en voor Gemeenten, UWV's, Belastingdienst, Arbeids-bureaus en CWI's, ken ik de weg in 'het doolhof' van zaken waarmee mensen te maken kunnen krijgen wanneer hun persoonlijke situatie plotseling verandert (scheiding, partner verliezen, baan kwijt, (langdurige) ziekte etc.) Ineens moet er van alles worden geregeld zoals het aanvragen van regelingen, diverse toeslagen, subsidies, uitkeringen, kwijtscheldingen, schuldsaneringstrajecten etc. Vaak weet men niet waar te beginnen en als zaken niet op tijd of goed worden geregeld, kunnen er al snel financiële problemen ontstaan.

LDP Bewindvoering beschikt over een uitgebreid netwerk van contacten met maatschappelijke instellingen, gemeenten, woningbouwverenigingen, kredietbanken, energiebedrijven en deurwaarders; dat kan erbij helpen om de boel voor u weer op de rit te krijgen en te houden.

Wij zijn en blijven een kleinschalig bewindvoerings-kantoor met tijd en aandacht voor iedere cliënt. Wij gaan voor persoonlijk contact want daarmee bouwen wij aan het vertrouwen en een band, die absoluut nodig is om een goede basis te leggen voor samen werken naar een oplossing.

Persoonlijke betrokkenheid, openheid en eerlijkheid staat bij LDP Bewindvoering hoog in het vaandel.

Eigenaar/oprichter LDP Bewindvoering
Sophie Brands Bewindvoerder